Roofrails / Dakdragers

Mooi en functioneel

MEER INFORMATIE

 

 

Treeplanken

Oogstrelende functionaliteit, stap in met stijl

MEER INFORMATIE

 

 

AVG Voorwaarden


Bronco Automotive B.V. (Vooruwbus),

Gevestigd aan Huygensweg 12 te Schijndel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.vooruwbus.nl

Huygensweg 12
5482TG Schijndel
Nederland +31 (0)73 - 203 26 41

Marcel Steenbakkers is de Functionaris Gegevensbescherming van Vooruwbus. Hij is te bereiken via

Persoonsgegevens die wij verwerken
Vooruwbus verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Bedrijfsnaam indien van toepassing
  • Volledige naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Vooruwbus verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Vooruwbus neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Vooruwbus tussen zit. Vooruwbus gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Joomla + Virtuemart ( Online shop ) Bij het plaatsen van een bestelling zullen hier je verstrekte gegevens opgeslagen worden. Als je een account aangemaakt hebt, kun je in shop je gegevens inzien, wijzigen en je bestellingen controleren. Verwijderen van je account doe je door ons een verzoek te sturen op
  • Microsoft Windows + Mamut ( Voorraadbeheer / bestel -facturatie systeem ) Je online bestelling wordt automatisch ingevoerd in dit systeem aan de hand van de op de shop verstrekte gegevens / informatie.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Vooruwbus bewaart je persoonsgegevens om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van persoonsgegevens / aankopen:

  • Alle verstrekte gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen, met een minimum van 7 jaar in verband met de belastingwet.

Delen van persoonsgegevens met derden
Vooruwbus verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Vooruwbus gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Vooruwbus gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen. Inzien en aanpassen kun je zelf doen door in te loggen op je account. Heb je geen account aangemaakt en je wil weten wat wij aan persoonsgegevens van jou hebben, neem dan contact met ons op via . Als je niet meer wil dat wij je persoonsgegevens verwerken kun je aangeven om je persoonsgegevens door ons te laten verwijderen, hiervoor dien je een verzoek in te dienen. Dit kun je doen door je verzoek te mailen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage / verwijderen door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Vooruwbus wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Vooruwbus neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, contact ons dan via of bel naar +31 (0)73 – 203 26 41.

Welkom bij Vooruwbus


Wij zijn gespecialiseerd in functionele autoaccessoires voor bedrijfswagens. Wij leveren onderandere sidebars, achterbars, treeplanken, raamroosters en achteropstappen. Bezoek onze shop voor het complete aanbod. Vragen? Neem contact met ons op.

Adres gegevens


VOORUWBUS

(Bronco Automotive B.V.)
Huygensweg 12
5482 TG Schijndel

KvK nummer: 71164596
BTW nummer: NL858605259B01


Contact gegevens


foo icon 1Telefoon
+31 (0)73 – 203 26 41

foo icon 2E-mail:

Openingstijden


Ma. - Do. van 08.00h tot 17.00h
Vr. van 08.00h tot 15.00h

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten